скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
52
416
середи :
50
400
четверги :
49
392
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
2
1
2
3
1
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2019 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Noël : 
Saint-Etienne : 
..в Luxembourg
| Calendrier civil usuel
сьогодні, вівторок, 16 липень, 2019

робочий день : так
тиждень : 29 / 52
день року : 197 / 365
робочий день року : 136 / 252
приурочувати (UTC +01) : 23:22
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:22

UTC
-09
Alaska
13:22

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:22

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:22

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:22

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:22

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:22

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:22

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:22

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:22

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:22

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:22 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:22 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:07 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:22 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:22 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:22 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:22 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:22 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

16
23:22
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel