Connect!
Export
Todo
Birthdays
Калькулятор
Річний календар
Місячний календар
Тижневий календар
Дані
API for developers
Стандартний експорт в Excel
Користувацький експорт в Excel
Експорт календаря в PDF
Вставити віджет
Todo list
мої дні народження
налаштування
Сторінка входу
Контактна інформація
Share

скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2003 :

1.
Jour de l'An  : 
2.
Lundi de Pâques  : 
3.
Fête du Travail  : 
4.
Jeudi de l'Ascension  : 
5.
Lundi de la Pentecôte  : 
6.
Fête Nationale  : 
7.
Assomption  : 
8.
Toussaint  : 
😥
9.
Noël  : 
10.
Saint-Étienne  : 


Визначте період
..в Luxembourg
| Calendrier civil usuel
сьогодні, понеділок, 24 червень, 2024

робочий день : так
тиждень : 26 / 52
день року : 176 / 366
робочий день року : 121 / 253
приурочувати (UTC +01) : 23:41
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:41

UTC
-09
Alaska
13:41

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:41

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:41

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:41

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:41

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:41

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:41

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:41

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:41

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:41

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:41 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:41 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:26 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:41 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:41 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:41 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:41 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:41 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
черв.

24
23:41
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom & Ireland
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel