скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
5
40
вівторки :
5
40
середи :
5
40
четверги :
5
40
п'ятниці :
3
24
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
184
заробітна плата (€):
3680
0
0
0
0
0
4
4
0
0
0
0
1
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Noël : 
Saint-Etienne : 
Визначте період
..в Luxembourg
| Calendrier civil usuel
сьогодні, понеділок, 30 листопад, 2020

робочий день : так
тиждень : 49 / 52
день року : 335 / 366
робочий день року : 233 / 255
приурочувати (UTC +01) : 00:28
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
13:28 (-1)

UTC
-09
Alaska
14:28 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
15:28 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
16:28 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
17:28 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
18:28 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
19:28 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
20:28 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
22:28 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
23:28 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
00:28

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:28

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:28

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:13

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:28

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:28

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:28

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:28

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:28

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

30
00:28
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel