Connect!
Export
Todo
Birthdays
Калькулятор
Річний календар
Місячний календар
Тижневий календар
Дані
API for developers
Стандартний експорт в Excel
Користувацький експорт в Excel
Експорт календаря в PDF
Вставити віджет
Todo list
мої дні народження
налаштування
Сторінка входу
Контактна інформація
Share

скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2013 :

1.
Jour de l'An  : 
2.
Lundi de Pâques  : 
3.
Fête du Travail  : 
4.
Jeudi de l'Ascension  : 
5.
Lundi de la Pentecôte  : 
6.
Fête Nationale  : 
😥
7.
Assomption  : 
8.
Toussaint  : 
9.
Noël  : 
10.
Saint-Étienne  : 


Визначте період
..в Luxembourg
| Calendrier civil usuel
сьогодні, вівторок, 25 червень, 2024

робочий день : так
тиждень : 26 / 52
день року : 177 / 366
робочий день року : 122 / 253
приурочувати (UTC +01) : 00:03
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:03 (-1)

UTC
-09
Alaska
14:03 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
15:03 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
16:03 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
17:03 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
18:03 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
18:03 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
19:03 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
21:03 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
23:03 (-1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
00:03

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
01:03

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:03

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:48

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:03

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:03

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:03

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:03

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:03

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
черв.

25
00:03
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom & Ireland
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel