скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2025 :

1.
Jour de l'An  : 
2.
Lundi de Pâques  : 
3.
Fête du Travail  : 
4.
Journée de l’Europe  : 
5.
Jeudi de l'Ascension  : 
6.
Lundi de la Pentecôte  : 
7.
Fête Nationale  : 
8.
Assomption  : 
9.
Toussaint  : 
😥
10.
Noël  : 
11.
Saint-Étienne  : 


Визначте період
..в Luxembourg
| Calendrier civil usuel
сьогодні, субота, 18 травень, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 20 / 52
день року : 139 / 366
робочий день року : 96 / 253
приурочувати (UTC +01) : 02:31
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
14:31 (-1)

UTC
-09
Alaska
16:31 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
17:31 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
18:31 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
19:31 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
20:31 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
20:31 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
21:31 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
23:31 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
01:31

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
02:31

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
03:31

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:31

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
06:16

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:31

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:31

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:31

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:31

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:31

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
трав.

18
02:31
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom & Ireland
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel