Connect!
Export
Todo
Birthdays
Калькулятор
Річний календар
Місячний календар
Тижневий календар
Дані
API for developers
Стандартний експорт в Excel
Користувацький експорт в Excel
Експорт календаря в PDF
Вставити віджет
Todo list
мої дні народження
налаштування
Сторінка входу
Контактна інформація
Share

скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2014 :

1.
Jour de l'An  : 
2.
Lundi de Pâques  : 
3.
Fête du Travail  : 
4.
Jeudi de l'Ascension  : 
5.
Lundi de la Pentecôte  : 
6.
Fête Nationale  : 
7.
Assomption  : 
8.
Toussaint  : 
😥
9.
Noël  : 
10.
Saint-Étienne  : 


Визначте період
..в Luxembourg
| Calendrier civil usuel
сьогодні, неділя, 14 липень, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 28 / 52
день року : 196 / 366
робочий день року : 135 / 253
приурочувати (UTC +01) : 07:03
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
19:03 (-1)

UTC
-09
Alaska
21:03 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
22:03 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
23:03 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
00:03

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
01:03

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
01:03

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
02:03

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
04:03

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
06:03

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
07:03

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
08:03

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
08:03

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:48

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
12:03

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
13:03

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
14:03

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
15:03

UTC
+12
Auckland, Wellington
17:03

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
лип.

14
07:03
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom & Ireland
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
Копіювати Копіювати
Вставити Вставити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel