скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
51
408
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2024
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
52
52
3
0
1
1
3
2
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2010 :

Jour de l'An : 
Vendredi Saint : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Veille de Noël : 
Noël : 
Saint-Etienne : 
Визначте період
..в Luxembourg
| Calendrier bancaire
сьогодні, субота, 5 грудень, 2020

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 49 / 52
день року : 340 / 366
робочий день року : 236 / 253
приурочувати (UTC +01) : 23:22
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
12:22

UTC
-09
Alaska
13:22

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
14:22

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
15:22

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
16:22

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
17:22

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
18:22

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
19:22

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
21:22

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
22:22

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
23:22

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
00:22 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
01:22 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:07 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
05:22 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
06:22 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
07:22 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
09:22 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
11:22 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

05
23:22
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel