скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкових днів у цьому періоді:

1.
Vendredi Saint  : 
2.
Lundi de Pâques  : 
3.
Fête du Travail  : 
4.
Journée de l’Europe  : 
5.
Lundi de la Pentecôte  : 
6.
Fête Nationale  : 
😥
7.
Assomption  : 
8.
Toussaint  : 
9.
Veille de Noël  : 
10.
Noël  : 
11.
Saint-Étienne  : 


Визначте період
..в Luxembourg
| Calendrier bancaire
сьогодні, четвер, 29 лютий, 2024

робочий день : так
тиждень : 09 / 52
день року : 60 / 366
робочий день року : 43 / 251
приурочувати (UTC +01) : 22:59
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:59

UTC
-09
Alaska
12:59

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
13:59

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
14:59

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
15:59

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
16:59

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:59

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:59

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:59

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
21:59

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
22:59

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
23:59

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:59 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:44 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:59 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:59 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:59 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:59 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:59 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
лют.

29
22:59
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom & Ireland
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel