скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
49
392h
вівторки :
52
416h
середи :
53
424h
четверги :
50
400h
п'ятниці :
50
400h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
2032h
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
52
52
3
1
0
2
2
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2008 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Noël : 
Saint-Etienne : 
..в Luxembourg
| Calendrier civil usuel
сьогодні, понеділок, 27 січень, 2020

робочий день : так
тиждень : 05 / 52
день року : 27 / 366
робочий день року : 18 / 255
приурочувати (UTC +01) : 19:50
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
08:50

UTC
-09
Alaska
09:50

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
10:50

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
11:50

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
12:50

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
13:50

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
14:50

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
15:50

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
17:50

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
18:50

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
19:50

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
20:50

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
21:50

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:35 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
01:50 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
02:50 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
03:50 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
05:50 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
07:50 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
січ.

27
19:50
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel