скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2032
заробітна плата (€):
40640
0
0
0
0
0
52
52
2
1
0
2
2
2
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2015 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Noël : 
Saint-Etienne : 
..в Luxembourg
| Calendrier civil usuel
сьогодні, четвер, 21 листопад, 2019

робочий день : так
тиждень : 47 / 52
день року : 325 / 365
робочий день року : 226 / 252
приурочувати (UTC +01) : 11:19
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
00:19

UTC
-09
Alaska
01:19

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:19

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:19

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:19

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:19

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
06:19

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
07:19

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
09:19

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:19

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:19

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:19

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
13:19

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:04

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
17:19

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
18:19

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
19:19

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
21:19

UTC
+12
Auckland, Wellington
23:19

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

21
11:19
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel