скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2017 :

1.
Jour de l'An  : 
😥
2.
Lundi de Pâques  : 
3.
Fête du Travail  : 
4.
Jeudi de l'Ascension  : 
5.
Lundi de la Pentecôte  : 
6.
Fête Nationale  : 
7.
Assomption  : 
8.
Toussaint  : 
9.
Noël  : 
10.
Saint-Étienne  : 


Визначте період
..в Luxembourg
| Calendrier civil usuel
сьогодні, четвер, 29 лютий, 2024

робочий день : так
тиждень : 09 / 52
день року : 60 / 366
робочий день року : 43 / 253
приурочувати (UTC +01) : 21:48
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
10:48

UTC
-09
Alaska
11:48

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:48

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
13:48

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
14:48

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
15:48

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
16:48

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
17:48

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
19:48

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
20:48

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
21:48

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
22:48

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
23:48

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
02:33 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
03:48 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
04:48 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
05:48 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
07:48 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
09:48 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
лют.

29
21:48
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom & Ireland
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel