скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
49
392
середи :
51
408
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2000
заробітна плата (€):
40000
0
0
0
0
0
52
53
4
3
1
1
1
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2023 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Journée de l’Europe : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Noël : 
Saint-Etienne : 
Визначте період
..в Luxembourg
| Calendrier civil usuel
сьогодні, середа, 15 липень, 2020

робочий день : так
тиждень : 29 / 52
день року : 197 / 366
робочий день року : 135 / 255
приурочувати (UTC +01) : 18:59
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:59

UTC
-09
Alaska
08:59

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:59

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:59

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:59

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:59

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:59

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:59

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:59

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:59

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:59

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:59

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:59

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
22:44

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:59

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:59 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:59 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
02:59 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
04:59 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

15
18:59
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel