скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2024
заробітна плата (€):
40480
0
0
0
0
0
53
52
4
1
0
2
0
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1994 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Noël : 
Saint-Etienne : 
..в Luxembourg
| Calendrier civil usuel
сьогодні, четвер, 21 листопад, 2019

робочий день : так
тиждень : 47 / 52
день року : 325 / 365
робочий день року : 226 / 252
приурочувати (UTC +01) : 12:01
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:01

UTC
-09
Alaska
02:01

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:01

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:01

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:01

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:01

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:01

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:01

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:01

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:01

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:01

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:01

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
14:01

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:46

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
18:01

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
19:01

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
20:01

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
22:01

UTC
+12
Auckland, Wellington
00:01 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лист.

21
12:01
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel