скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкові дні в році 2016 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
😥
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Noël : 
😥
Saint-Etienne : 
Визначте період
..в Luxembourg
| Calendrier civil usuel
сьогодні, вівторок, 7 грудень, 2021

робочий день : так
тиждень : 49 / 52
день року : 341 / 365
робочий день року : 237 / 255
приурочувати (UTC +01) : 10:17
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
23:17 (-1)

UTC
-09
Alaska
00:17

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:17

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:17

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:17

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:17

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:17

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:17

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:17

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:17

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:17

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:17

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:17

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:02

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
16:17

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
17:17

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
18:17

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:17

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:17

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

07
10:17
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
телеробота
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel