скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
50
400
вівторки :
50
400
середи :
50
400
четверги :
50
400
п'ятниці :
52
416
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата (€):
40320
0
0
0
0
0
52
52
3
2
2
2
0
1
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2018 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Noël : 
Saint-Etienne : 
..в Luxembourg
| Calendrier civil usuel
сьогодні, вівторок, 2 червень, 2020

робочий день : так
тиждень : 23 / 52
день року : 154 / 366
робочий день року : 105 / 255
приурочувати (UTC +01) : 10:39
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
22:39 (-1)

UTC
-09
Alaska
00:39

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:39

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:39

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:39

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:39

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:39

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:39

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:39

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:39

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:39

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:39

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:39

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
14:24

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
15:39

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
16:39

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
17:39

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
18:39

UTC
+12
Auckland, Wellington
20:39

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

02
10:39
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні  
Опис *
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel