Privacy policy
Upgrade your account to remove ads & more
допомога

скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1993 :

Jour de l'An : 
Lundi de Pâques : 
Fête du Travail : 
Jeudi de l'Ascension : 
Lundi de la Pentecôte : 
Fête Nationale : 
Assomption : 
Toussaint : 
Noël : 
Saint-Etienne : 
Визначте період
..в Luxembourg
| Calendrier civil usuel
сьогодні, четвер, 29 липень, 2021

робочий день :
тиждень : / 52
день року : 0 / 0
робочий день року : 0 / 0
приурочувати (UTC +01) : 15:15
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
03:15

UTC
-09
Alaska
05:15

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
06:15

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
07:15

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
08:15

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
09:15

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
09:15

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
10:15

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
12:15

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
14:15

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
15:15

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
16:15

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
16:15

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
19:00

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
20:15

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
21:15

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
22:15

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
23:15

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:15 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

29
15:15
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Suisse
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel