скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 1991 :

1.
Jour de l'An  : 
2.
Lundi de Pâques  : 
3.
Fête du Travail  : 
4.
Jeudi de l'Ascension  : 
5.
Lundi de la Pentecôte  : 
6.
Fête Nationale  : 
😥
7.
Assomption  : 
8.
Toussaint  : 
9.
Noël  : 
10.
Saint-Étienne  : 


Визначте період
..в Luxembourg
| Calendrier civil usuel
сьогодні, субота, 18 травень, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 20 / 52
день року : 139 / 366
робочий день року : 96 / 253
приурочувати (UTC +01) : 03:41
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
15:41 (-1)

UTC
-09
Alaska
17:41 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
18:41 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
19:41 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
20:41 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
21:41 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
21:41 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
22:41 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
00:41

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
02:41

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
03:41

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
04:41

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
04:41

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
07:26

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
08:41

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
09:41

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
10:41

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:41

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:41

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Calendrier civil usuel

Calendrier bancaire

Regions comparison

робочі дні

UK | DE 
трав.

18
03:41
UTC +01
Калькулятор
Canada
Brasil
India
China
Israel
South Korea
Japan
México
Colombia
Venezuela
Argentina
Chile
Australia
South Africa
New Zealand
Monaco
Greece
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Schweiz
Italia
Netherlands
Belgique
United Kingdom & Ireland
Russia
Ukraine
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
España
Portugal
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
Визначте період
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
Нагадування
Нагадування
make it periodic
make it periodic
Опис
робочий час
робочий час
/день
телеробота
заробітна плата
заробітна плата
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel